Тзв. МОГУЋЕ и НЕМОГУЋЕ линије "Заветина"

уторак, 26. мај 2015.

Од Владе Србије се тражи и да се постара за Шешељеву безбедност док не буде предат холандским службеним лицима на аеродрому, КОМЕНТАРИ

Tражи се од Владе Србије...

Don Kihot | 26/05/2015 10:39
Trebalo bi da odbiju hapšenje Dr. Šešelja kao neosnovano, i razlozi zbog kojih je poslat u Srbiju, još važe - traju, jer je i dalje teško bolestan i liječenje je u toku.

Ništa nam ne mogu, a prijetnje i ucjene koje će da uslijede od Zapadjaka - samo će nam pomoći da pravnici svjetskog formata bace neophodnu i prijeko potrebnu svjetlost na nepravdu koju čine pravnici iz Haga!

Veliki test za našu Vladu. Ukoliko sada zataje, i ne preduzmu sve moguće i nemoguće da spriječe odlazak našeg građanina u istražni zatvor u kojem je proveo, svi znamo, skoro12 godina! Kazna mu nije izrečena ni nakon 12, 5 godina, i zašto ga sada traže nazad? Želimo razloge!? Niko od ostalih učesnika, ako izuzmemo Srbe, nije odležao za teške zločine ovoliko koliko je Dr. Šešelj bio u istrazi, razlog: govor mržnje i još neke gluposti koje su mi nakačili.

Sprdaju se sa nama, na sirov i brutalan način, zato je neophodno odbaciti zahtjev i tako sačuvati makar mrvice dostojanstva našoj naciji i porodici Šešelj!!!
Стеван Јаковљевић | 26/05/2015 10:54
Нека врате ово и кажу да није разумљиво . Мора да буде написано на српском језику и ћириличном писму да би било званично . Тако каже устав , тако каже закон употреби језика и писма.
alex milojevic | 26/05/2015 11:09
Sad bi bilo dobro da neko od pravnika objasni status domacih sudova u odnosu na Haski sud. Ako je haski sud "suprime" tj ako su nasi izglasali glupost od zakona da je Haski sud uvijek neprikosnoven onda se tu oko Seselja pravno moze ociniti. Vjerovatno ce ga morati isporuciti ali treba onda pokrenuti i diskusiji o promjeni zakona jer je nenormalno da se haski sud, za koji se tesko moze reci da je nepristrasan ovako izivljava. Na zalost pravno obavezu mozda cemo morati ispuniti i isporuciti Seselja. Ja o seselju kao politicaru nemam ni trunke pozitivnog stava ali ovo sto mu u hagu rade je prevazislo sve mogucer granice.
Рђосав . | 26/05/2015 11:26
- зашто Влада прихвата овај допис писан непостојећим "бе-ха-ес" језиком, тј. хрватском латиницом?

- а и сам Шешељ је крив, и он је прихватио да му се процес води на латиничном бе-ха-есу.
Deda Djole | 26/05/2015 12:10
Ogorceni sto Srbija nije uvela sankcije Rusiji, nasi neprijatelji su nam podmetnuli "vruc krompir - Seselja" u nadi da cemo se posvadjati povodom njegovog izrucenja.
Nadam se da ce nasa Vlada postupiti mudro, po Ustavu i vazecim propisima.
Деда Милоје | 26/05/2015 12:13
"... i preda holandskim službenim licima na aerodromu u Holandiji ..."
- - - - - - - - - -
Зашто на аеродрому? Можда ће допутовати возом или аутобусом.
А. Самарџић | 26/05/2015 12:47
Да врате ово назад да се преведе и напише ћирилицом!
Gordana Mijalkovic | 26/05/2015 12:59
Dokle vise da trpimo ucene onih, koji su pohapsili i u Haskom tribunalu ubili 90% Srba?Ostavite gospodina Seselja na miru,jer je mnogo inteligentniji od,nazovi tih tuzilaca u Hagu i genetikom i zvanjem DOKTORA MEDJUNARODNOG PRAVA!Zelimo mu da proslavi 100.rodjendan,pa posle kako on licno odluci.
          = извор: Политика

Нема коментара:

Постави коментар